Рибе

И јеби се ти и риба

Зхириновски И јести рибу и седети на ИУХ-у

Зхириновски је рекао курац! "И једи рибу и јеби се"

И јести рибу и јебати те

ГОДИШЊИЦА И ИСТОЧНА РИБА И РИБАРСТВО

Ганаполски шири Зхириновског на Ехо (и једе рибу и јебе те) 2012

Ганаполски шири Зхириновског на Ехо (и једе рибу и јебе те) 2012

Ганаполски шири Зхириновског на Ехо (и једе рибу и јебе те) 2012

Погледајте видео: Krankšvester - Šta Ti Znaš O Tome Official Video (Септембар 2019).